Ensimmäinen.

ensimmäinen.”Ajattelin, että voisin perustaa blogin”, sanoin miehelleni aamukahvipöydässä. ”Hyvä idea. Mistä kirjoittaisit?”, kommentoi hän lehden takaa. Olin hetken hiljaa ja sanoin ”sellaisista jutuista, joita haluaisin itsekin lukea”.

Taidematkustaja-blogi syntyi samana päivänä junassa Helsingistä Tampereelle. Olin menossa katsomaan näyttelyä. Päivätyökseni olen tekemisissa nykytaiteen kanssa – rakastan sitä ja työtäni. Taide antaa sisältöä elämään; se haastaa katsomaan, pistää ajatukset liikkeelle ja joskus ärsyttää. Mutta elämässä on onneksi muutakin kuin taidetta, omassani varsinkin. Pian jään töistä hetkeksi pois ja on hyvä aika katsoa juttuja ulkopuolelta. Tästä kaikesta muodostunee Taidematkustaja-blogin varsinainen sisältö. Katsotaan, mitä tapahtuu.

Kuva Ellis Islandilta New Yorkista syksyltä 2014. Kuvat ovat kirjoittajan, ellei toisin mainita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: