Museo, with love.

Taisi olla aikoinaan Museoliiton Seppo Honkanen (@honkanen), joka veisteli, että jossain kohtaa museon seinässä olisi tosiaan hyvä lukea sana museo. Olin kahvilla Turun Cafe Artissa (Suomen parhaat korvapuustit!) ja katselin Aurajoelle. Pystyin lukemaan sanan museo, kolmella kielellä, joen toiselta rannalta. Jos olisin turisti tai muuten Turussa ensimmäistä kertaa, tietäisin minne mennä. Aboa Vetus & Ars Nova

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: