Syyspäivä Vallilassa.

Oletteko huomanneet miten ihanan kuulaat syyskelit ulkona on? Taidematkustaja kannustaa vahvasti harrastamaan lähimatkailua, tällä kertaa ulkoilmassa. Nämä syystunnelmat Helsingin Hermannista ja Vallilasta.

Vallila_taidematkustaja vallila2 vallila3 vallila4 vallila5 vallila6

Psst.

Helsingin Vallilassa on ihanista ihanin pikkukahvila, Kahvila Suvanto. Porkkanakakku on älyttömän hyvää ja kokonaisen aamiaisen herkkupuuroineen saa sopuhintaan. Suvanto löytyy osoitteesta Suvannontie 18, Helsinki.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: