Menovinkki: taidegraafikoiden ja kuvaveistäjien teosvälitys.

teosvalitys

Huomenna torstaina 25. päivä avautuu taidegraafikoiden ja kuvanveistäjien teosvälitystapahtuma Teos 2016 Kaapelitehtaalla Helsingin Ruoholahdessa. Tapahtumasta on helppo hankkia nykytaidetta kotiin, vinkkejä saa vaikkapa tästä postauksesta. Tapahtumaan on tietysti vapaa pääsy.

Samalla voi käydä tsekkaamassa Valokuvataiteen museon näyttelyt. Poliittisen valokuvan festivaali vaikuttaa todella lupaavalta – kotimaan, kansallisuuden ja maiseman teemat ovat kipeän ajankohtaisia. Kaisa Rautaheimon Pojat-näyttely on myös saanut kiittäviä arvioita, ja valokuvaajahan pokkasi vastikään Kuvajournalismi 2015 -palkinnon esseesarjassa.

Tässä siis jo parikin mainiota syytä lähimatkailla merelliseen Ruoholahteen, vaikkapa tulevana viikonloppuna.

 

Kuva lainattu teosvälityksen verkkosivuilta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: