Museokortti ja museomuistot.

Museokortin asiakassivusysteemiä on päivitetty. Nyt omilta sivuilta näkee, missä museossa korttia on tullut vilautettua ja koska. Kätevää! Vuoden päätteeksi voi vaikkapa laskea hinnan kullekin museokäynnille (korttihan maksaa edukkaat 59 euroa).

Screenshot 2016-06-02 09.54.42

Oma listani näyttää tällä hetkellä tältä. Asiakassivu on tällä hetkellä hieman ankean näköinen, mutta koska korttia kehitetään koko ajan, uskoisin että sivun ulkoasukin paranee tulevina vuosina.

Olisipa hauskaa, jos sivusta saisi tehtyä itselleen eräänlaisen museopäiväkirjan. Laittaa vaikkapa muutama sana muistiin kustakin museokäynnistä, antaa tähtiä ja miksein vaikkapa julkaista omat tietonsa Instagram-kuvien kera. Ja ihaninta olisi, jos tiedot voisi syöttää kännykkäappsiin saman tien.

Perinteisempi tapa kerätä museokäynneistä muistot talteen, on jemmata tarra kalenteriin, kukkaroon, muistivihkoon – tai kuten meillä, vauvakirjaan.

Vuosia sitten museon kassalla työskennellessäni oli hauska seurata ihmisten innostusta pääsylipputarroihin ja niiden säilyttämiseen. Monet tulivat museokäynnin jälkeen näyttämään, että liimaavat tarran talteen muistoksi. Pakko myöntää, että itseänikin hieman harmittaa, jos museossa ei ole käytössä pääsylipputarroja (mihin se Kiasman muovilätkä oikein kuuluu jemmata??).

museotarrat_taidematkustaja

Miten te tallennatte muistot museokäynneistä?

PSST.

Museoista kiinnostuineille tiedoksi uusi museoblogi osoitteessa https://museomafia.wordpress.com/

 

 

 

  1. Pääsylipputarrat on ihania! Kiasman muoviläpäre kuuluisi kai palauttaa käytön jälkeen tai ainakin ulko-ovien edestä löytyy palautusboksi.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: