Kesälomailua.

lomalla_taidematkustaja

Hups, blogaustauko venyi pidemmäksi kuin olinkaan ajatellut: syynä hiljaiseloon on lomailu. Olemme tehdeet pidemmän ulkomaanreissun, lyhemmän kaupunkireissun ja oleilleet kotosalla. Olen nähnyt vähemmän taidetta ja kuin aikoihin, mutta miten hienoja juttuja! Niistä lisää pian.

Elokuu on jo nurkan takana, mikä tarkoittaa uusia galleriakäyntejä, museoiden syysnäyttelyitä, uusia kirjoja, elokuvia, tv-sarjoja… Kaikkea hauskaa. Ja ennen pitkää myös töihin paluun. Onneksi kesä jatkuu kuitenkin vielä, toivottavasti teilläkin on ollut kiva loma!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: